Μας ελάτε σε επαφή με
Peter Bi

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 21 67877780

WhatsApp : +008615002176701

Γραμμή Παραγωγής

 

Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

1. Μηχανή εγχύσεων για το κιβώτιο διανομής ινών/την ίνα Scoket

 

Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1

2. Εργαστήριο σκοινιού μπαλωμάτων

 

Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

3. Εργαστήριο συνελεύσεων γραφείου

Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 3

4. Εργαστήριο συνελεύσεων ραφιών

Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 4

5.Warehouse

 

 

OEM / ODM

Στην εμπειρία πολύς-έτους τις υπηρεσίες cOem στους γίγαντες επικοινωνίας, το ποιοτικό σύστημα ελέγχου μας ήταν σε θέση πάντα να περάσει τις ακριβέστερες δοκιμές των υψηλότερων προτύπων στη βιομηχανία, και συνεχίζει. Είναι η σοβαρή υποχρέωσή μας να παρέχουμε στους πελάτες τα προϊόντα που καλύπτουν τις ποιοτικές απαιτήσεις των γιγάντων επικοινωνίας.

Παρέχουμε τις υπηρεσίες OEM/ODM στους συνεργάτες όπως φαίνεται κατωτέρω:

Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0

Ε & Α

Η ομάδα μας Ε&Α και σχεδίου συμμετείχε στη διατύπωση περισσότερων από 20 κινεζικών προτύπων προϊόντων επικοινωνίας που οδηγήθηκαν από τη China Mobile και τη China Telecom. Το 2009, οι μηχανικοί μας ανέπτυξαν έναν βυσματωτό οπτικό θραύστη σε συνεργασία με τις τηλεπικοινωνίες της Σαγκάη, μια ιστορική καινοτομία ενσωματώνοντας τους παραδοσιακούς μικροσκοπικούς οπτικούς θραύστες και τους προσαρμοστές σε ένα προϊόν, το οποίο κέρδισε το τοπ βραβείο στην επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο στη China Telecom. Ο βυσματωτός οπτικός θραύστης εφεύραμε αρχισμένος να εγκαθιστόμαστε στο δίκτυο του χειριστή σύντομα κατόπιν και γίναμε το ευρύτατα χρησιμοποιημένο προϊόν θραυστών στα δίκτυα FTTH όλων των χειριστών επικοινωνίας στην Κίνα. Τώρα είναι δημοφιλές παγκοσμίως. Οι ισχυρές ικανότητες Ε&Α και η δυνατότητα και η προθυμία να παρασχεθούν οι προσαρμοσμένες λύσεις στους πελάτες είναι η άποψη κλειδί της ανταγωνιστικότητας πυρήνων μας.

Μέχρι τώρα, έχει λάβει 127 διπλώματα ευρεσιτεχνίας για διάφορα προϊόντα, συμπεριλαμβανομένων 4 διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας εφευρέσεων, 17 πνευματικά δικαιώματα λογισμικού, 1 δίπλωμα ευρεσιτεχνίας εμφάνισης, και 105 διπλώματα ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης.