Να στείλετε μήνυμα
Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd.
Σπίτι >
Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
ΑΦΗΣΤΕ ΈΝΑ ΜΗΝΥΜΑ

Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd.

Άνθρωποι βοήθειας που συνδέονται καλύτερα μέσω της ίνας

Το Dawnergy είναι καταρτισμένος ο ISO προμηθευτής λύσης οπτικών ινών, με την ισχυρή παραγωγή ικανότητες &customization. Προϊόντα που χρησιμοποιούνται στις χώρες 65+.
  • ΚΙΝΑ Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • ΚΙΝΑ Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • ΚΙΝΑ Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • ΚΙΝΑ Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • ΚΙΝΑ Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
  • ΚΙΝΑ Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. Σχεδιάγραμμα επιχείρησης
Κύρια αγορά: Σε όλο τον κόσμο
Τύπος επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εμπορικές μάρκες: Dawnergy
Ετήσιες πωλήσεις: 60000000-62500000
Έτος ίδρυσης: 2015
Εξαγωγικές π.κ.: 70% - 80%
Εισαγωγή

Το Dawnergy είναι καταρτισμένος ο ISO προμηθευτής λύσης οπτικών ινών. Με τη στερεά ικανότητα παραγωγής, την κύρια δύναμη Ε&Α και τις ισχυρές ικανότητες προσαρμογής στη βιομηχανία, έχουμε παράσχει τα προϊόντα οπτικών ινών σε πάνω από 65 χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

Τα κύρια προϊόντα μας είναι: Καλώδια οπτικών ινών, οπτικοί θραύστες ινών, σκοινί μπαλωμάτων οπτικών ινών, πλεξίδες, WDM ενότητες, κιβώτια διανομής ινών, υποδοχές οπτικών ινών, οπτικά γραφεία διανομής/πλήμνες, υπαίθρια γραφεία τηλεπικοινωνιών, οπτικά πλαίσια διανομής, γραφεία ραφιών δικτύων, κ.λπ. Εσωτερικά, οι μέτοχοί μας έχουν ένα μεγάλο μερίδιο αγοράς στη συγκεντρωμένη προμήθεια της China Telecom, της China Mobile, της Κίνας Unicom και του πύργου της Κίνας. Συγχρόνως, είμαστε επίσης καταρτισμένος προμηθευτής για σημαντικούς διεθνώς διάσημους κατασκευαστές εξοπλισμού και κατασκευαστές καλωδίων οπτικών ινών. Τα προϊόντα μας επίσης ευρέως χρησιμοποιούνται στα ειδικά δίκτυα όπως η ραδιοφωνική εκπομπή, τηλεόραση, ηλεκτρική δύναμη και στρατιωτικός.

 

Συγκεκριμένα στη διεθνή αγορά, μέσω του άμεσου ανεφοδιασμού, του συνεταιρισμού με τους τοπικούς διανομείς, ή της συνεργασίας με τους διεθνώς διάσημους προμηθευτές λύσης επικοινωνίας, τα προϊόντα μας έχουν χρησιμοποιηθεί ευρέως στα δίκτυα FTTH των ακόλουθων χειριστών: TELEFONICA, TIM, STC, BSNL, ΚΟΥΤΣΟΎΒΕΛΟ, ΓΆΤΑ, PLDT, TELKOM ΙΝΔΟΝΗΣΊΑ, TM, ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΕΣ ΤΟΥ ΝΕΠΆΛ, AIRTEL, Κ.ΛΠ.

Υπηρεσία

Η ομάδα μας Ε&Α και σχεδίου συμμετείχε στη διατύπωση περισσότερων από 20 κινεζικών προτύπων προϊόντων επικοινωνίας που οδηγήθηκαν από τη China Mobile και τη China Telecom. Το 2009, συνδέστε τον οπτικό θραύστη αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τις τηλεπικοινωνίες της Σαγκάη, τους παραδοσιακούς τους μικροσκοπικούς οπτικούς θραύστες και προσαρμοστές ενσωμάτωσης σε ένα προϊόν, το οποίο κέρδισε το τοπ βραβείο στην επιστημονική και τεχνολογική πρόοδο στο τμήμα της China Telecom. Ο βυσματωτός οπτικός θραύστης εφεύραμε αρχισμένος να εγκαθιστόμαστε στο δίκτυο του χειριστή σύντομα κατόπιν και γίναμε το ευρύτατα χρησιμοποιημένο προϊόν θραυστών στα δίκτυα FTTH όλων των χειριστών επικοινωνίας στην Κίνα και τώρα είναι δημοφιλές παγκοσμίως.

 

Οι ισχυρές ικανότητες Ε&Α και η δυνατότητα και η προθυμία να παρασχεθούν οι προσαρμοσμένες λύσεις στους πελάτες είναι η άποψη κλειδί της ανταγωνιστικότητας πυρήνων μας.

 

Στην εμπειρία πολύς-έτους τις υπηρεσίες cOem στους γίγαντες επικοινωνίας, το ποιοτικό σύστημα ελέγχου μας ήταν σε θέση πάντα να περάσει τις ακριβέστερες δοκιμές των υψηλότερων προτύπων στη βιομηχανία, και συνεχίζει. Είναι η σοβαρή υποχρέωσή μας να παρέχουμε στους πελάτες τα προϊόντα που καλύπτουν τις ποιοτικές απαιτήσεις των γιγάντων επικοινωνίας.

 

Το όραμά μας πρόκειται να παράσχει τα αξιόπιστα, οικονομικώς αποδοτικά κινεζικά προϊόντα επικοινωνίας στους χειριστές, ISPs και τους διανομείς σε όλο τον κόσμο, έτσι ώστε οι άνθρωποι μπορούν παντού να απολαύσουν τις γρηγορότερες και πιό αξιόπιστες υπηρεσίες επικοινωνίας σε μια χαμηλότερη τιμή.

 

ΚΙΝΑ Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Ιστορία

ΚΙΝΑ Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Η ομάδα μας

Συνοπτική εισαγωγή του κύριου μηχανικού

ΚΙΝΑ Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

Ένα YAO, κύριος μηχανικός DAWNERGY, γνωστός εμπειρογνώμονας στον τομέα του οπτικού δικτύου διανομής στην Κίνα.

Το γεννημένο το 1982 έτος, που βαθμολογείται από το πανεπιστήμιο της Σαγκάη Jiao Tong, εργασία έναρξης στο έτος του 2003, οικειότητα με τα προϊόντα οπτικών επικοινωνιών, εξοικειωμένα με το GPON, σύστημα EPON και μπορεί επίσης να κάνει το ανεξάρτητο σχέδιο, να έχει τη διοικητική εμπειρία των συγκεκριμένων προγραμμάτων, και Κίνα εσωτερική και να έχει στο εξωτερικό την εμπειρία της επάνω εφαρμογής τομέων.
Το εσωτερικό ευφυές σύστημα φωτισμού διαμορφώνει ένα πλήρες σύνολο σχεδίου οπτικής ίνας του κήπου της Σαγκάη EXPO, στο εξωτερικό για την εφαρμογή σχεδίου σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος του Λάος THCP του σχεδίου GPON FTTH.
Κανονικά να είστε αρμόδιος για την τεχνική επικοινωνία με τους πελάτες, να λύσετε τα σχετικά προβλήματα, να χειριστούν όλα τα πράγματα σχετικά με την τεχνολογία. προσαρμοστείτε στο επαγγελματικό ταξίδι, μπορεί να συνεργαστεί εξυπηρέτηση πελατών επιχείρησης λύνει γρήγορα τα προβλήματα του πελάτη. Αρμόδιος για τη διαχείριση και την εφαρμογή του σχεδίου FTTH να συντονιστούν οι διάφορες πλήρεις λύσεις τμημάτων.

Συνοπτική εισαγωγή του διευθυντή ποιοτικών συστημάτων

ΚΙΝΑ Dawnergy Technologies(Shanghai) Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 1

Jiafen ΑΥΤΗ,

Κοβάλτιο-ιδρυτής DAWNERGY, της γνωστής πιστοποίησης συστημάτων και του εμπειρογνώμονα ποιοτικών κανονισμών. Ήταν ένας από τους πρώτους κινεζικούς μηχανικούς που συμμετέχουν στη διεθνή πιστοποίηση πριν από την προσθήκη της Κίνας στον ΠΟΕ, εξοικειωμένο με τους τυποποιημένους κανονισμούς IEC, UL και ΜΒ και τις διεθνείς διαδικασίες πιστοποίησης. Οι πιστοποιήσεις περιλαμβάνουν ευρωπαϊκό VDE, KEMA, SEMKO, TUV, AENOR, DNV Βόρεια Αμερική UL, CSA Βραζιλία INMENTRO, SABS στη Νότια Αφρική, SAA στην Αυστραλία και SASO στη Μέση Ανατολή, κ.λπ. Συμμετέχει επίσης στην οργάνωση των εφαρμογών πιστοποίησης Συμβούλιο Πολιτιστικής Συνεργασίας της Κίνας και των ετήσιων λογιστικών ελέγχων. Με περισσότερο από 20 έτη εμπειρίας στην πιστοποίηση συστημάτων, το ταξίδι της διασχίζει τον κόσμο, που συνοδεύει τις εθνικές ρυθμιστικές αντιπροσωπείες για να διεξαγάγει τους επιτόπιους λογιστικούς ελέγχους των εκατοντάδων των κινεζικών και διεθνών επιχειρήσεων ηλεκτρικού εξοπλισμού και εξοπλισμού επικοινωνίας και συμβουλευτικός διάφορα συστήματα βιομηχανίας για την επιτυχή πιστοποίηση συστημάτων, συνέπεια του οποίου, έχει την πλούσια εμπειρία και τις βαθιές ιδέες στην ανάπτυξη συμμόρφωσης στο ποιοτικό σύστημα.

 

Μας ελάτε σε επαφή με ανά πάσα στιγμή

86-21-67877780
1$ο πάτωμα, κτήριο A5, NO.3655 SixianRd, περιοχή Songjiang, Shanghai201616China
Μας στείλετε την έρευνά σας άμεσα σε